Business og Landskamp? | Ullevaal Business Class
Send forespørsel

Velkommen til Klubb Ullevaal

De beste setene på Ullevaal Stadion!

Mye er usikkert rundt et norsk herrelandslag i fotball. Sånn er det med unge spillere. Og våre er blant de yngste i Europa. Det kommer til å kreve både tålmodighet, vilje og utholdenhet å nå frem til målet. Både fra spillere, apparatet rundt og publikum – som er en svært viktig del av det hele. Kort sagt: Vi må få alle med på reisen. For vi har noe på gang, og i våre beste stunder kan vi slå de beste. 

Det holdt nesten til EM i Frankrike 2016. Holder det til VM i Russland 2018? Ja, det får du se med egne øyne, om du blir med i Klubb Ullevaal.

Fotball, forretning og enestående matopplevelser!
I Klubb Ullevaal får du de beste setene på Ullevaal Stadion, Norges nasjonalarena for fotball. Du vil oppleve enestående utsikt, god stemning og mat fra Fursetgruppens anerkjente kokker på landskamper og cupfinalen, sammen med dine gjester.

Fem nye konsepter dekker de fleste behov, og legger til rette for akkurat den type opplevelse du måtte ønske. Vi har uformelt mingle-konsept, nettverks- og B2B-områder, egen privat losje, samt eksklusive Klubb 1998 i 5. etasje. Prisene starter på kr. 15.000 pr plass, pr år. (Les mer om de forskjellige konseptene under fanen Om Klubb Ullevaal.)

Mer enn bare fotball
Klubb Ullevaal handler ikke bare om fotball, mat og gode seter. Vi inviterer også våre medlemmer til nettverkstreff krydret med faglig innhold og gode fotballhistorier.

For de yngste har vi populære Barnas Dag med landslaget - en hyggelig ettermiddag for våre samarbeidspartnere. Her treffer dere landslaget på nært hold, tar bilde med spillerne og får autografer. Servering av mat, drikke og en overraskelse til alle barna sikrer en god opplevelse for alle. 

Følg landslagets reiser mot EM og VM i fotball – og del opplevelsene med dine gjester!

 


For mer informasjon – les om våre konsepter her eller kontakt oss:
 
Jan Serenander
Salgsdirektør
Mob: 909 21 999
E-post: jan.serenander@ullevaalarena.no
Skriv ut